Alles wat coaching voor je kan betekenen bij IIK, vind je op deze website. Veel plezier met groeien en wil je graag in verbinding komen met IIK? IIK zal je contactformulier met aandacht lezen!

ONS CONTACTADRES


Balkbrug Oost 62, 5236 PW 's-Hertogenbosch

Bel of app op 06-58065558 of 06-58065017

KVK 86174789

BTW NL863885202B01


“ALS JIJ ZOVER BENT OM DE STAP TE ZETTEN BEN IIK ER VOOR JE!”

ONZE VISIE

Ieder individu leeft met haar eigen ervaring, ziet de wereld met eigen ogen. Door bewust te zijn van je identiteit, je blokkades en patronen, kan er met een open blik, vol verwondering en respect naar de wereld om ons heen gekeken worden. Waar je vanuit verbinding met jezelf en de ander mag ontdekken waar je energie van krijgt. Waar je ieder moment van de dag mag beseffen dat je een keuze hebt. Voorbij woorden, gedachten en overtuigingen ligt de werkelijke communicatie met jezelf .. en de ander. In die unieke ontmoeting voltrekt zich het inzicht van persoonlijke groei en toegang tot innerlijke zingeving en vrijheid. IIK wordt hier heel blij van!

ONZE MISSIE

IIK gelooft dat ieder mens eigen antwoorden bij zich draagt, maar dat het soms een uitdaging is deze te ontdekken. Coaching richt zich op deze mogelijkheden en het zetten van nieuwe stappen. Daarbij is het noodzakelijk om waarden, drijfveren maar ook onbewuste obstakels inzichtelijk te maken en te zoeken naar hoe daar mee om te gaan. IIK gelooft dat je door compassie, respect voor je waarden, vanuit openheid en eerlijkheid, jezelf in je zon- en schaduwkant mag ontmoeten. Waar je lach en je traan, je de antwoorden biedt die je nodig hebt om jezelf te bekijken vanuit kracht. Dat je met dezelfde open blik je omgeving kunt bekijken en energie ontdekt die jou trots laten zijn op wie je bent in volle compassie.

Het is het verlangen van IIK dat jij écht mag zijn wie je daadwerkelijk bent.

image
https://www.iikcoaching.nl/wp-content/themes/hazel/
https://www.iikcoaching.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/iikcoachin/domains/iikcoaching.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off